Kämpa för varje kilometer


Idag var det kämpigt med längdåkningen – det är nästan synd att kalla det skidåkning – det var mer att jag gick på skidorna. Årets första vurpa gjorde jag också, men det var bara för att det var så mycket snö och gick så sakta nerför backen…Jag landade mjukt 🙂
Passade på att träna lite teknik utan stavar istället för att försöka åka en viss tid. Jämfört med det här föret så hade jag kanonföre sist – allting är ju relativt…

Men för att se det positiva så fick jag ju jobba hårt för varje kilometer.

När jag plockade av mig skidorna så var det ett helt lager av snö under plus att fästtejpen hade börjat ”korva” sig.

Vilken skillnad det är att åka när man har bra före, bra fäste och bra glid. Då är det ju stundtals en riktig njutning med längdskidor.

Det jag inte riktigt förstår är att när det var ca -15 grader som sist då hade jag bra fäste (utan tejp) och ganska bra glid. Idag var det -4 och jag hade varken fäste eller glid. Precis som på TjejVasan sist. Men skidorna ska vara vallade för några minus (ca 3-5minus) – det stämmer ju inte alls??!!
Vurpa… Snöigt….

Lite snö under skidorna…Klistertejp som korvat sig…

– Posted using BlogPress from my iPhone

En reaktion till “Kämpa för varje kilometer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s