Prinsessan Madeleine Vasaloppet! « KATTA & MINA – En Svensk Tjejklassiker 2011!


Prinsessan MADELEINE VASALOPPET! « KATTA & MINA – En Svensk Tjejklassiker 2011!

Hittade en annan Tjejklassikerblogg idag när jag surfade runt. Det är Mina och Katta som bloggar på Aftonbladet. De delar med sig av sina tips och sin träning inför klassikern 2011. Där hittade jag ett inlägg om att prinsessan Madeleine också kört TjejVasan (ja hon är väl förvisso en ganska vanlig människa hon också…men lite kul är det väl 😉

Om någon vill slå hennes tid så körde hon på 2,25. Superbra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s