Matdagboken


Vill tipsa om Matdagboken där man kan registrera det man äter. Jag registrerar inte för att räkna kalorier utan för att man får så bra diagram på fördelningen mellan kolhydrater, fett och proteiner. Där ser jag svart på vitt (fast det är ju i färg 😉 att jag äter för lite proteiner. Det ska jag ändra på har jag tänkt och har faktiskt med mig ett kokt ägg till förmiddags mellis idag.

Att registrera maten hos matdagboken är gratis men man kan också bli plusmedlem och får då tillgång till fler funktioner.

Jag har gjort detta förut och efter ett tag är det lätt att glömma bort det – men jag ger matdagboken en ny chans nu. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s