Längd, styrka & shopping


Idag har jag hunnit med en tur på golfbanan – och åkt längdskidor – bitande kallt så det blev bara ett varv. Jag hade maken med också – jätteroligt att han ville hänga på! Tyvärr hade han dåligt glid så han tyckte inte att det var så jätteroligt…

När jag kom hem så körde jag lite arm, ben och magstyrka. Jag plockade några övningar från dintraning.se som hade lagt ut ett program anpassat för längdskidåkare. Jag hade dock inget gummiband eller liknande för de övningar som krävde det så jag la till armhävningar och situps istället.

När sonen kom hem från skolan ville han åka och handla lite nya kläder (!) Jag nappade direkt för jag brukar få tjata på honom. Så nu har vi nyss kommit hem från Valbo Köpcentrum och jag passade på att köpa ett gummiband som jag ska använda till träning också.

Avslutar en toppendag med ett supergott kryddigt kvällste och ett par bitar mörk choklad. Sitter och väntar på att halv åtta hos mig ska börja men det verkar inte bli något??? De visar handboll eller nåt liknande istället (Jag har inte kollat så noga eftersom jag sitter vid datorn 😉

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s