Hur ska man äta?Det finns ju en uppsjö av olika dieter, allt från extrema med inga kolhydrater alls och mycket fett (låter inte alls bra) till pulverdieter (låter ohälsosamt och hungrigt) till det skapligt nya ISO-dieten som jag tycker låter ganska naturligt. Lite av varje är liksom en bra melodi. Det är ca 33% vardera av fett, protein och kolhydrater. Hittills idag ligger jag skapligt till när jag har registrerat havregrynsgröt till frukost samt makaroner och hemlagade köttbullar till lunch.
Jag borde dra ner något på kolhydraterna och lägga till lite protein.

Det är ganska vanligt när jag tänker igenom mina matvanor. Jag äter oftast mer kolhydrater än proteiner. Äter vi spaghetti & köttförssås så äter jag massor av spaghetti men bara en liten klick köttfärssås…Äter vi kött och potatis så föredrar jag potatis och sås framför kött…

Jag borde tänka om lite där alltså så kanske jag äter rätt och riktigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s