SuperSaturday


Har varit på SuperSaturday på AeroStepCompany idag. Release av nya BodyPump, BodyCombat och även FunctionalMoves (men det skippade jag).

Det var ett tag sedan jag körde BodyPump – och det märktes….Det brände i låren så jag var tvungen att fuska lite…och ändå hade jag inta alls så mycket vikter på 😦

10 minuters paus och sedan BodyCombat. Det var ett roligt program och även här fick benen jobba och även här var jag ringrostig…. Det tar ett tag att ”komma in” i Combat (iallafall om man som jag har uppenbara koordinations och takt problem 😉 men det är ju superrolig träning. Jag måste försöka att gå en dag i veckan på det.

Nu vila, kaffe och så småningom god mat och Så mycket bättre!

Ha en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s