Längdskidor, yoga & hockey


Efter jobbet idag blev det en snabb vända på skidor, ca 5 km på golfbanan. Jag hade planer på två varv men hade så förbenat bakhalt så det var inte kul…Ska nog gå på en sådan där vallakväll och lära mig valla. Fick lite ont i magen också – liknande det som jag fick på TjejVasan sist….och jag tror att det berodde på att jag blev kall om rumpan…så nu ska jag införskaffa mamelucker!

När jag kom hem så körde jag ett litet egenkomponerat yogaprogram på ca 30 min. Jätteskönt var det men inte lika avslappnande som det är när man går på yoga ”hemifrån”.

Efter det – dusch och fix och iväg på Brynäsmatch på Läkerol Arena.
Mat och vin blev det också så nu blir det natti natti 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s