Premiärturen på längdskidor


Igår var det så dags för premiärturen 😉 Vallan satt kvar från förra TjejVasan och funkade dugligt…Dock en aning bakhalt och inte så jättebra glid men man vill ju ändå inte att det ska gå för fort första turen 😉

Idag har jag träningsvärk på baksidan av armarna samt i ljumskarna….

Det är härligt att åka längdskidor. Vitt och fint, tyst och massor av friskluft. Jag tror ändå att jag ska ha lurar med musik nästa gång så att jag slipper höra mig själv flåsa 😉

Något annat jag ska prova nästa gång är att köra en bit utan stavar för att träna teknik och balans. Sedan skulle det ju förstås vara toppen att gå på något teknikpass eller liknande för jag tror att jag gör av med alldeles för mycket kraft på att ha fel teknik. Jag tar ut mig som värsta sprintern men kommer framåt i snigelfart 😉

Hoppas hinna ett till skidpass den här veckan. När jag planerar så lägger jag in ett pass skidor och två pass löpning men löpningen kan ju lika gärna bytas ut mot skidor.

En reaktion till “Premiärturen på längdskidor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s