En underbar SPA dag


Idag har jag haft en underbar dag på Högbo Brukshotells SPA
http://www.hogbobrukshotell.se/sv/spa

Min man fyller nämligen 40 år idag så det var en present till honom och då följde ju jag med 😉

Jag hade bokat in en varsin 80 min signaturbehandling med björkolja. Ljuvlig helkroppsmassage och ansiktskur. Jag höll på att somna ett tag för det var så avslappnande och skönt. Min man var också supernöjd! Detta hoppas jag att vi gör om snart igen.

Som grädde på moset hade jag också bokat in en fot delux för två personer samtidigt. Vi fick sitta i varsin fåtölj och blev serverade te/kaffe och sedan fick vi fotbad, peeling, massage samt även handmassage och lite lätt nack och huvudmassage. Jättemysigt och skönt men inte alls lika ljuvligt som den första behandlingen.

Nu har vi nyss kommit hem efter en mumsig middag på Church Street Saloon och vi kommer garanterat att sova gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s