Maten i London


Sitter och tittar på lite kort från vår Londonresa och måste nämna maten….det serveras pommes till allting! Janne beställde lasagne och fick pommes till…. Jag beställde en panini och fick pommes till…

Här på bilden närmast äter jag dock kalkon med diverse tillbehör. Det var faktiskt riktigt gott men jag har ingen aning om vad den runda grejen som smakade tjockpannkaka och som de stoppade små korvar inlindade i bacon och en rund bulle som smakade falafel var?? Någon som vet?


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s