Längtar efter längdskidor nu


CRAFT W PERF STORM TIGHT
Kläder/CRAFT W PERF STORM TIGHT från stadium.se

Jag har varit och köpt mig ett par varma skidbyxor på Stadium så förhoppningsvis ska jag slippa frysa i år när jag åker längdskidor. Första året jag åkte kunde jag inte ens tänka mig att ha något som satt åt – nu vill jag absolut inte ha nåt som fladdrar runt benen när jag åker.

Det finns visst skidspår på golfbanan så jag ska se till att ta mig en tur där innan snön försvinner 😉 och då ska jag prova mina nya brallor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s