Skönt spinningpass


Det blev ju lite sent igår på Klassikerfesten så idag har jag varit lite ”seg”. Gick en härlig promenad med söta hunden och det var skönt. Sedan satte jag mig i soffan och tänkte bli kvar där hela kvällen….men som tur var så masade jag mig iväg på spinning – och det var tur det! Vilket härligt pass med Carola – hon ler ju hela passet igenom 😉 Massor av energi och bra musik.
Dessutom fick jag ”min” cykel så jag kunde vara nöjd hela passet 🙂

Min kropp är mörbultad och faktiskt lite blåslagen efter gårdagens BootCamp och jag undrar i mitt stilla sinne hur mycket träningsvärk jag kommer att ha imorgon….

Imorgon ska jag köra iväg hästen till Lena med gåbandet så hon ska vara där hela veckan och motionera eftersom jag och maken ska till London 🙂
Jag ska även hinna med hundträning och förhoppningsvis yoga också.

Ny härlig vecka på gång!

Nu njuter jag framför tv:n med all rätt 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s