Klassikerfest


Igår var det något så roligt som klassikerfest.
Det är Carina och Maarit som arrangerat denna toppen tillställning. Det började med en ”hemlig träning” som visade sig vara BootCamp. Jag tror ingen av oss hade provat tidigare men alla var nöjda, glada och trötta. Mina skinkor känns som två uppblåsta bollar idag…. 😉 Vi krälade, ålade, hoppade, och kämpade i 60 minuter. Ett tag kände jag mig faktiskt kräkfärdig….Jag var ju sjuk hela förra veckan så det här var mitt första träningspass (förutom yogan i måndags) efter förkylningen. Kanske lite väl tufft att börja med men jag körde på så mycket jag orkade. Jag skulle absolut kunna tänka mig att träna detta fler gånger. Instruktören var superbra också 🙂

Efter träningen åkte vi iväg till Hoforshallen för dusch och bastu. Lite vatten och mandariner alternativt chips och öl som tilltugg 😉

När alla var rena och fina åkte vi upp till Carina som bjöd på jättegoda crepes och sallad och sedan drack vi ”sportdryck” (läs vin;) och pratade till långt in på natten. Flera tips inför klassikern delades och vi fick höra historier om träningsläger i Långshyttan och andra skojiga berättelser med klassikeranknytning.

Vi är flera som kommer att göra Tjejklassikern nästa år, några kommer att göra Halvklassikern och tuffingarna Maarit och Carina kommer att göra riktiga Klassikern – imponerande!

Detta var ett bra initiativ och jätteroligt. Hoppas att vi får tillfälle att träffas fler gånger och träna tillsammans och prata om klassiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s