SPA snart?


Min belöning efter 6-veckorsutmaningen var ju en helkroppsmassage. MEN först måste jag ju avverka långdistansen på 2 mil som jag har skjutit upp. För tillfället törs jag inte jogga eftersom jag är förkyld, cykling går också bort eftersom det är snö och is. Kan man få åka spark 😉

Under tiden drömmer jag mig bort bland olika SPA behandlingar.

Klart är dock att jag inte ska åka till Dalecarlia igen efter förra årets flopp:
http://ekberga.blogspot.com/2009/12/spa.html

På lördag blir det nåt så skoj som klassikerfest. Det är Marres Marathon och Carina som har dragit igång det och jag ser med spänning fram emot vad träningen kan vara som vi ska avverka på eftermiddagen 🙂

Funderar också på om det är för tidigt att smyga fram lite adventsljusstakar? Vi åker ju till London nästa vecka så då kommer jag inte ha tid – det är väl ett bra argument för att få ta fram dem tidigare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s