Nya tag


Ny vecka – nya tag.
Förkylningen är fortfarande inte helt bra så jag startar lite försiktigt med Yoga idag och sedan långpromenad istället för löpning imorgon.

Hoppas verkligen att jag kan köra igång träningen som vanligt sedan för nu vill jag verkligen träna inför TjejVasan! I år ska jag klara 3 timmar. Helst ännu snabbare förstås men då måste jag nog gå på teknikträning för jag klarar nog inte det snabbare med min teknik…

SNÖ måste det ju komma också. Jag önskar snö och -5 grader och det NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s