Fullspäckad lördag


Lördagsmorgonen började med att det var min tur att släppa ut hästarna. På med alla täcken, skydd och annat lullull och ut med dem i hagarna. Passade på att mocka och göra klart åt våran häst och skyndade mig direkt på Core.

Det var ett tag sedan jag var på Core kan jag säga….Jösses…har man ens muskler i midjan? Inte jag iallafall! Det där måste jag fortsätta med för det var välbehövligt!

Joggade ett varv runt Hammardammen också när jag ändå var på gång. För den som undrar är det 2,85 km runt Hammardammen (enligt min klocka). Jag har sprungit där så många gånger förut och alltid trott att det var 3 km eller minst 3 km…men så var det alltså inte 😉

Hem och kastade mig i duschen, tog en smarrig smoothie med blåbär och björnbär och sedan iväg mot Läkerol Arena för lite god mat och spännande hockey. Tyvärr förlorade Brynäs men vi hade en jättetrevlig em/kväll som avslutades med godis och film med sonen. Båda två somnade i en varsin fåtölj…Maken hämtades på natten efter lite galej och han sover ännu…

Idag står det BodyCombat på schemat och det tänker jag gå på om jag hinner – jag måste nämligen ta reda på en massa ren tvätt som ligger i tvättstugan eftersom vi har haft besök av en mus (!) och jag vill inte ha kläderna sönderbitna.

En långpromenad med Malte ska jag också hinna med eftersom det är så ljuvligt väder!

En reaktion till “Fullspäckad lördag

  1. Visst blir man lurad av längden! T ex 4,5 km slingan är bara 4,2 km. 7,5 km slingan bara 6,6 km. Och så har man trott att man är vrålsnabb…. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s