Fångad i en stormvind


I fredags hoppade jag över simningen – det är ju trots allt höstlov och chans till sovmorgon. Varför gå upp 6.00 för att simma? Nä nån måtta får det vara 😉

Gick på spinning iallafall och det är ju skönt för då kan man äta god mat och dricka ett glas vin med gott samvete efteråt. Provade att stoppa i mig två chockrosa piller innan träningen men detvar svårt att säga om de hade nån effekt…Jag var lite sen så ”min” cykel var upptagen (hatar verkligen när jag inte får min vanliga cykel…) Så jag tog en annan som var lite knepig i växlarna – det var liksom steglöst de första fyra växlarna sedan blev det tungt, tyngre och helt omöjligt tungt…Så jag vet inte om jag hade för lätt motstånde eller om jag faktiskt hade mer kraft i musklerna – jag fick iallafall inte tokmjölksyra så fort vi skulle cykla bara med benen (stabilisera överkroppen) det brukar vara asjobbigt annars – det var jobbigt nu också men det gick att uthärda.

Fler nackdelar med att ta cykeln längst fram var att jag hamnade framför en fläkt som blåste mitt hår precis som Carolas när hon var fångad i en stormvind….Faktiskt lite kallt i början men jag ville inte vara ego och klippa av sladden eftersom alla andra verkade svettas 😉

Skön början på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s