Poison?Fick ju ett paket från bodystore igår. Bland annat omega 3-6-9 samt dessa chockrosa piller som ser ut som nåt giftigt. Det är en ”prestationsökare som ger starka, uthålliga och fasta muskler”.

Snacka om att jag är lättlurad 😉 Självklart måste jag prova. Omega 3-6-9 tabletterna är väl inte mycket att orda om för jag äter tyvärr för lite av det nyttiga omega – trots att jag älskar fisk. Resten av familjen gillar inte fisk så det blir inte så ofta att jag gör till mig själv bara….

Idag hann jag med en löprunda och ett styrkeprogram ur Perrellis bok. Jag mjukstartade med program 1 som innehöll bland annat situps, armhävningar, utfall. Det gick bra och imorgon har jag planerat spinning.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s