Inget långpass ännu…


…verkar dra ut på tiden det där långpasset…men det ska klaras av innan jag får min belöning som är – massage 🙂

Tittar ut i ösregnet och konstaterar att det inte blir idag heller.

Fick mitt paket från bodystore igår med lite trevligheter. Bland annat en träningsbok – Charlotte Perrellis ”Kan jag kan du”. Den innehöll övningar som inte verkar allt för omständiga. Värt att prova om man kan få lika snygga armar som Perrelli 😉

Jag har också gjort en träningsplanering (igen) och hoppas att jag kan följa den. Det blir löpning (som kommer att bytas mot skidor så fort snön kommer), styrka (med övningar från boken), yoga, spinning och eventuellt bodycombat (de gånger som det inte är hundträning).

Jag joggade på morgonen igår och det var jätteskönt. Frisk klar luft och lite kyligt i början innan jag fått upp värmen. Tog med Malte som sällskap så det blev ingen lång tur (ca 4 km) men bättre än inget 😉

Jobbade på med träningsrummet på kvällen och mamma var förbi och testade löpbandet en sväng. Längtar tills det är klart då ska jag hänga upp mina fina diplom där 😉 Fick förresten mitt TjejKlassiker diplom igår.

Idag är det vilodag men sedan kör jag på igen!

Just ja – jag har lagt in ett träningsprogram på Funbeat: http://www.funbeat.se/programs/show.aspx?TrainingProgramID=6740
Det är ”taget” från Marathons sida (på den tiden det fortfarande var gratis) men nu har jag lagt in det så det är bara att starta. Ett 20 veckors program för att kunna springa en halvmara på ca 2 timmar.

2 reaktioner till “Inget långpass ännu…

  1. Härligt med ett träningsrum. Hoppas bara att du tar dig tid att utnyttja det ochså ;-)Vad har du för löpband, är de dyra att köpa in? Har en crosstrainer, men den ställde vi ut i friggebon i somras för jag tyckte den inte passade i vardagsrummet, men nu när vintern kommer kanske den åker in igen! Lycka till med långpasset, kör hårt!

  2. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det kostade – några tusenlappar iallafall – men det finns ju i olika prisklasser. Det är stort och fult och passar inte in i ett vanligt rum 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s