Fortfarande inte klarat av långpasset


6 veckors utmaningen är ju slut men jag har en sak – eller egentligen två saker kvar. Det ena är långpasset på 2 mil och det andra är maxtestet. Jag ger mig själv en extra vecka eftersom förra veckan kände jag mig lite krasslig – inte direkt sjuk men som när man håller på att bli sjuk – och det är sant. Tyckte själv att det lät som en dålig bortförklaring medan jag skrev men så är det inte.

Ikväll blir det ett efterlängtat yogapass. Jag har gjort iordning en liten yoga spellista på spotify för jag tänker börja köra yoga även hemma – känner att min kropp behöver det. Igår läste jag boken poweryoga och blev inspirerad. Tänk vad skönt att köra yoga en stund varje morgon…men när klockan väl ringer och sängen är varm och skön då är det svårt att kliva upp tidigare för att träna…I fredags klarade jag det – då simmade jag ju faktiskt på morgonen =)

Håller på att göra iordning ett träningsrum också och där ska jag hänga upp mina fina medaljer och diplom sedan 🙂 Så att jag blir ännu mer inspirerad att träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s