Morgonsim


Jag önskar att jag kunde säga att det är underbart att kliva upp 1,5 timme tidigare än vanligt för att bege sig till simhallen och hoppa i det kalla vattnet.

Det är det inte….

Men efteråt är det jätteskönt! När man har simmat, duschat, blivit varm och sitter där med frukosten (jättegoda mackor!) Då är det värt det 🙂
Idag fick jag med tonårssonen också – men ”fryslorten” bubblade bara (jag förstår honom).

Det har inte riktigt gått enligt planerna den här sista utmaningsveckan men jag har provat ett nytt (nygammalt) pass och det är styrketräning. Om allt går enligt planerna kommer jag även att köra ett till nygammalt pass och det är Core imorgon….
Vi får se om jag hinner långpasset i helgen – det är revy i Torsåker på lördagen och på söndagen är det hundträning i 3 timmar. På söndagen ska även maxtestet göras igen så det kan bli knivigt att hinna med…

Nu ska jag iväg för lite shopping och lunch med dottern, sedan blir det promenad med hästen och insläpp av de andra hästarna. Kanske att jag hinner med spinning också men det är inte säkert. Jag har ju trots allt klivit upp tidigare idag bara för att hinna motionera på morgonen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s