Det är inte klokt….


…vad jag skämmer bort mig själv just nu. I fredags SPA med ansiktsbehandling. I lördags riktigt trevlig kväll på Ladies Night. Idag fotvård (!) Det var säkert 10 år sedan sist….Fötterna är ju inte prio 1 i sådana sammanhang när man ska lägga en slant på sig själv. Nu har jag ”nya” fötter och det enda min kropp skriker efter nu är en helkroppsmassage – och det ska den få efter 6-veckorsutmaningen är avklarad.

Jag har lite att stå i nu om jag ska hinna med allt den sista veckan….Förra veckans långpass på 2 mil har jag skjutit upp till den här veckan. Jag har fortfarande grym träningsvärk efter situpsen och jag vet inte om spaghettiarmarna kommer att klara alla armhävningar som är kvar 😉 Men jag kämpar på – in i det sista!

Belöningen: En helkroppsmassage 🙂

Hundträning står på agendan idag också så jag hinner tyvärr inte med yogan 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s