SPAIdag har jag belönat mig själv med en em på Högbo SPA. Jag bokade in en ansiktsbehandling och formning av bryn. Jag har aldrig gjort en ”riktig” ansiktsbehandling förr. De jag har varit på tidigare har varit 25 min med rengöring, mask och lite ansiktsmassage. Nu började behandlingen med rengöring och scrub sedan portömning – AJ! Jäklar vad ont det gjorde stundtals…phu! jag slappnade av när hon var klar – då var det ju dags att plocka de buskiga brynen….inte heller skönt….Men sedan kunde jag njuta av lätt hand, skalp och ansiktsmassage innan det var dags att sitta och mysa med tidningar, juice och frukt och bara lugn och ro.

Jag kan verkligen rekommendera Högbo SPA. Lugnt, fridfullt, god mat/frukost (om man vill äta), fruktbuffé samt kaffe och te ingår så mycket man orkar. I priset för behandlingen ingår också en liten necessär med Kerstian Florian produkter – en SPAritual (bruksanvisning medföljer;)
Det enda jag saknar där är en bubbelpool =)

Nu har jag bestämt att jag ska unna mig detta lite oftare (så säger varje gång jag är på SPA, vilket är ca 1 gång/år) Men faktiskt redan nästa vecka är det dags för mina fötter att få en välbehövlig genomgång 🙂


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s