Hjälp! Vad har jag gjort?


Jag har anmält mig till Göteborgsvarvet den 21 maj. Är jag inte klok? Jag har som max sprungit 1 mil tidigare…Nu har jag verkligen nåt att ”bita i” över vintern – samtidigt som jag banne mig ska åka skidor i vinter för att få en bättre tid i TjejVasan.
Ingen brist på sysselsättning på fritiden alltså 😉
Nu sticker jag iväg till Högbo Spa och får mig en efterlängtad ansiktsbehandling. Jag ska försöka att hinna min dagliga dos av utmaningar också – bara sisådär 45 armhävningar (hur nu det ska gå eftersom jag har grym träningsvärk efter gårdagens 16 armhävningar) Jag kanske får göra dem på knä istället – det blir nog för svårt att göra dem på tå…
Trevlig helg!

2 reaktioner till “Hjälp! Vad har jag gjort?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s