Halvtidsbelöning


Som en liten halvtidsbelöning 😉 – har jag nu bokat in en ansiktsbehandling på fredag (tänkte att mina bryn också skulle få sig en omgång innan helgens Ladies Night.) På måndag har jag lyxat till det med en fotvårdsbehandling och om jag jobbar på riktigt duktigt med utmaningarna så väntar en efterlängtad helkroppsmassage…den har jag dock inte bokat ännu utan jag måste klara den här veckans utmaningar innan jag får boka.

Jag ska alltså ut på en långtur den här veckan…2 mil närmare bestämt…och jag funderar febrilt på om jag ska gå/springa eller cykla – fast då måste jag ju förlänga det om det ska bli någon utmaning…Vi får se om jag rent av gör den idag.

Ikväll är det hundträning så då hinner jag inte med någon annan träning idag.

2 reaktioner till “Halvtidsbelöning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s