Hej hopp!


Ny vecka redan…och förra veckan blev det inte alls mycket träning. Förutom på torsdagen då det blev en rejäl språngmarsch till tåget och sedan några timmars golfspel följt av en jättegod – och trevlig – middag hemma hos Camilla och Anders.

Vissa hål gick skapligt och vissa stryker jag från mitt medvetande 😉 Det börjar ta sig iallafall, jag har aldrig lyckats få iväg bollen med min driver förut men det gick bra varje gång nu (förutom att slagen alltid går åt höger…men de gör det oavsett klubba så det får jag fortsätta att jobba på…)

Camilla hade lite ”avslappnade” dryck med sig för att se om det skulle hjälpa oss att spela bättre – men det funkade inte riktigt så i fortsättningen blir det bara vatten 🙂

Nu har jag fixat klart i Moas lägenhet också så den här veckan måste jag ta tag i min träning igen. Jag går ut hårt och planerar in två pass ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s