Förra veckan


Varje morgon går jag ju med hunden runt dammen och det är nästan 1 km så den delen av utmaningen var ganska lätt 😉 Jag skulle ju ha kunnat sagt åt mig själv att gå minst 3 km men jag hade inte hunnit det förra veckan i allafall för jag har nämligen målat och fixat i dotterns lägenhet i 3 hela dagar. Det måste ha varit expressfart 😉

Därför hann jag inte med så mycket träning heller så jag mår lite dåligt över det 😦 Målning är ganska ansträngade upp och ner upp och ner på en pall och rolla från golv till tak. 4 gånger behövde jag måla hall och sovrum innan det täckte…Från knallblått till vitt. Men nu är det som sagt var klart och jag kan lägga tid på min träning igen. Imorgon ska jag och mannen iväg och spela golf med Camilla och hennes sambo. Det kommer att bli skoj och säkerligen jobbigt för mina otränade golfmuskler…

Egentid och långpass räknar jag in i målningen 😉 Jag håll ju på i flera timmar i sträck (ensam) och målning kan faktiskt vara riktigt meditativt (eller vad det heter 😉

Nya tag den här veckan som sagt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s