Functional Moves


Tränade Functional Moves igår och jag kan inte säga att det är någon träning som jag tycker är jätterolig…Den känns tjatig och musiken är förskräcklig! Jag ger det någon gång till för jag känner ju att jag får rejäl träningsvärk på ställen som jag inte brukar få träningsvärk på – så det gör nog nytta. Dessutom känns det som att passet går väldigt fort – jag tittar inte på klockan (som jag brukar göra om det är tråkigt).

Idag ska jag köra både BodyPump och Yoga. Hoppas att mina knän går med på BodyPump – jag får ont i knäna av utfall och benböj – antagligen gör jag nåt fel eller så har jag väldigt veka knän. Jag känner av knäna sen gårdagens Functional Moves men jag har smort med lite Voltaren nu och hoppas på det bästa.

7 reaktioner till “Functional Moves

  1. Har du hunnit nån golfrunda? Vi måste ut en sväng snart igen! Vi gick en 18hålare i Hofors i söndags, närspelet är fortfarande uselt, men driverslagen börjar ta sig!

  2. Ps Vi får pegga från 150 meterslinjen eftersom det är vår utslagsplats (frågade Per i söndags)Gissa vem som slog med drivern på varje hål????

  3. Ja vi måst everkligen spela innan snön kommer! Jag har inte varit ut sedan vi var ut med er…Jaha så vi får pegga…Då kommer det kanske att gå bättre! 🙂

  4. Nu är jag ute i tid, men jag undrar om torsd den 14 okt skulle kunna passa er för en golfrunda i Älvkarleby? Jag slutar 13:15 då och borde kunna vara på banan till strax efter två… Tänkte om ni kanske ville följa med oss hem sen och äta också?

  5. Jag slutar nämligen inte tidigt en enda dag nästa vecka (eller ja 15:00 några dagar men det blir försent iallafall för det blir mörkt för tidigt…Vi får ju bara å gratis på Älvkarlebybanan på vardagar också! )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s