Lidingö Tjejlopp – Tjejklassikern 2010 avklaradIgår var det så dags för den sista etappen i Tjejklassikern 2010. Lidingö Tjejlopp. Det var på håret att det inte skulle bli något lopp eftersom nummerlappsutdelningen stängde 13.30. 13.26 var vi på Lidingöbron och hade vi inte haft så bra chaufför hade vi nog inte hunnit 😉 13.30 kastade vi oss ur bilen och sprang bort till nummerlappsutdelningen, phu! Uppvärmingen avklarad 😉

Sedan var det bara att försöka slå förra årets tid (1:07) Jag gick uppför Abborrbacken för att spara krafter och jag gick även uppför halva Karins backe på slutet. När jag var påväg mot mål hörde jag att tiden låg runt 59 minuter så jag kutade allt jag hade – men det var längre till mål än jag trodde så jag var tvungen att slå av lite på farten för jag trodde att jag skulle kräkas (aldrig mer en falafelburgare från Max som uppladdning….)

Lite snopet att tiden blev 1:00:04 😦 Jag ville så gärna komma under en timme…Men jag är supernöjd ändå för jag hade betydligt bättre tempo i år och den här banan är tuff med mycket upp och ner. Jag har ingen bra teknik för att springa nerför så jag får ont i knäna. Men jag får träna på det…Av Midnattsloppet, Tjejmilen och Lidingö Tjejlopp så är nog Lidingö banan tuffast. Midnattsloppet var dock jobbigast på grund av värmen.

Men nu är det bara att planerna och träna för nästa års klassiker och då SKA jag under timmen på milen 😉 Helst 55 minuter..

….och äntligen fick jag en ros vid målgång 😉

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 reaktioner till “Lidingö Tjejlopp – Tjejklassikern 2010 avklarad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s