Maxtest


Satt vid datorn – skulle jobba hemma men fick inte mycket gjort för jag hade så mycket annat som skulle göras så det blev bara att jag satt och drack kaffe och funderade hur jag skulle prioritera. Kände mig orkeslös och kom på att jag skulle ju göra maxtestet till utmaningen idag.

Nu har jag gjort den och känner mig jättepigg så nu ska nog de andra sysslorna gå som en dans 😉
Jag tog inte i allt jag kunde på löpningen eftersom jag känner att det är någon förkylning som lurar i kroppen (dottern har ju halsfluss – IGEN). Sedan ska jag ju springa Lidingö Tjejlopp på söndag så jag vill inte överanstränga mig nu. Jag vet ju redan att jag brukar springa ca 5 km på 30 min (ibland lite drygt 5 km).

Dagens resultat är dock som följer:

  • 4,5 km löpning på 5 km (löpband)
  • 52 sek planka (på tå)
  • 45 sek jägarvila
  • 5 armhävningar (på tå) kunde bara göra 1 för ett halvår sedan 😉
  • 20 upphopp (kanske kunde ha gjort några fler men hunden blev helt galen och började bita mig i hälsenorna 😉

Återstår att se hur det ser ut om 6 veckor 😀


Run to the hills ligger med i min ”jogginglista”. Perfekt när man börjar bli lite trött 😉

En reaktion till “Maxtest

  1. Bra jobbat. Nästa gång så är hunden i ett annat rum och du får gjort massa hopp 😉 Här var det barn som klättrade på mej under övningarna så det kan ju bara bli bättre.Lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s