Träningsvärk och hundträning


De hör inte ihop på något sätt 😉 Träningsvärken kommer från söndagens BodyCombat pass….Hu vad det känns på rumpa och baksida lår – fast det är ju en skön käsnla också 🙂

Hundträningen igår var inte så fysiskt ansträngande – men jag antar att när vi kommer igång med agility så småningom så får jag nog springa för att hinna med 😉

Tyvärr håller jag på att bli förkyld 😦 Har ont i halsen på morgonen, ont i huvudet (andra dagen nu) och täppt i näsan på kvällen. Nu gäller det att kurera sig så att jag inte missar Tjejmilen på söndag. Jag vågar inte springa om jag är förkyld.

Antagligen kommer jag att missa dagens Zumba eftersom det är visning på en lägenhet som vi ska titta på åt Moa just då. Men det gör inget för jag behöver ändå vila och dricka citronvatten & honungste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s