Veckans träning


Den här veckans träning är planerad efter dels Tjejmilen på söndag, en shoppingtur till Stockholm på torsdag ;), hundträning idag samt en golfvända på onsdag.

Hade det varit ”som vanligt” hade jag ju kört Yoga idag men hundträningen börjar 18.00 och håller på i 3 timmar så jag hinner tyvärr inte det.

Imorgon är det som vanligt och jag ska både försöka att hinna med löpning och Zumba.

På onsdag skulle jag ha gått på BodyCombat men då måste jag gå en golvända för att inte glömma bort grunderna. Då kommer Camilla och Anders hit från Gävle så ska vi gå 9 hål.

På torsdag skulle det ha varit lätt löpning på schemat men då ska vår snälla mamma bjuda mig och mina systrar till Stockholm så då får jag springa i affärer hela dagen istället 😉

Fredag spinning som vanligt, lördag blir det vila istället för löpning för på söndag blir det Tjejmilen. Efter Tjejmilen skyndar jag mig hem för att gå på Agility med Malte.

Ja så ser den här veckan ut. Bara att köra 🙂

3 reaktioner till “Veckans träning

  1. J-la skitrygg att ställa till det då, verkar inte bli så mkt bättre heller. Hoppas hoppas den blir bättre snart annars hinner jag glömma allt (iof sig, då har jag nåt att skylla på när det går dåligt…) Jag fortsätter med Voltaren salvan och hoppas att jag är bättre till helgen så att jag kan prova slå några slag på rangen åtminstone…På torsdag när jag slutar tidigt ska vi nog åka till Dormy i Barkarby och köpa en putter. Har kollat Stadium o Intersport i både Gävle och Valbo, finns inga vänster. Typiskt, inte en högerhandske gick det att få tag på heller…Synd att man ska va "bakvänd"

  2. Vi begav oss aldrig till Dormy, jag fick en finfin putter som duger bra åt mig av en förälder på jobbet (och tre rosa sprillans nya bollar som jag inte kommer att använda förrän jag blir bättre på att slå) En handske har jag lyckats få tag på också! 😉 Nu fattas bara en ryggreparation…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s