Fruktansvärt ont


Idag när jag skulle springa så kände jag redan från början att det gjorde ont på insidan av smalbenen. Trodde först att det skulle ge med sig men det blev bara värre. Som tur var så skulle jag ju inte springa så långt idag så när jag hade ca 500 m kvar hem gjorde det så ont så att jag var tvungen att gå.

Det brände och pulserade verkligen, inte sådär som det brukar göra när jag tror att det beror på benhinnorna – men det var i samma område. Stretchade och tyckte inte riktigt att jag kom åt det onda stället på någotvis när jag stretchade

Duschade och funderade vad jag skulle ta mig till….

Internet såklart 🙂 Så jag sökte lite grann på stretch efter löpning och fick fram några övningar som jag inte provat tidigare. Bland annat den här:

Tibialis anterior.
Främre skenbensmuskeln. Går från framsidan av skenbenet och ner till fotens insida. Stretchas genom att man sitter på hälen med fotleden sträckt och fotryggen mot ett relativt mjukt underlag. Tag tag om knäet och lyft. Skall kännas på skenbenets framsida och ner mot fotleden.

Provade den och smärtan försvann. Tänk om det är så enkelt att jag missat en stretchövning *hoppas*.

Firade genom att gå och se en bio: Bröderna Karlsson. En charmig film som absolut är sevärd.

En reaktion till “Fruktansvärt ont

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s