Har provcyklat


…och jösses vilken skillnad mot att cykla på ”tantcykeln”. Den här väger för det första mindra, har fler växlar än jag kan räkna till (nästan 😉 och rullar på efter vägen som ett skott.

Nu cyklade jag bara till stallet och vände och vågade inte cykla på så fort för jag hade ingen hjälm och det glappar lite vid framgaffeln. Det blev säkert när min käre make skulle vara gullig och hjälpsam. Det enda man behövde göra när man fick cykeln var att skruva fast pedakerna samt vrida styret rätt…

Vi själva vridningen av styret lossades nog fler skruvar än vad som behövdes om man säger så 😉 Men jag ska bara ha tag på en speciell nyckel så fixar det sig.

En sak som var dålig med cykeln var att skruven som man höjer och sänker sadeln med gick av (!) Eller så har jag en otroligt stark man. Som tur var så hittade vi en liknande skruv i garaget och jag kunder ge mig ut på en liten tur.

Toppenbra att handla av Länna Sport som levererade cykeln på ett par dagar.

Nu blir jag sugen på att ge mig ut en liten sväng igen…men jag kanske bara ska cykla till stallet eftersom mina ben fick jobba igår och ska jobba imorgon….löpning inför midnattsloppet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s