Nishiki Hybrid 501


Jaha då har jag hastigt och lustigt köpt mig en hybridcykel. Kunde inte motstå när det var bra pris och jag redan sålt min ”kärringpeda” till mamma.

Väntar med spänning på premiärturen 🙂

En reaktion till “Nishiki Hybrid 501

  1. Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs samtliga bloggar om hälsa. Däribland ämnen såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sida passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s