Hotell Stockholm | Clarion Hotel Sign


Hotell Stockholm Clarion Hotel Sign

Eftersom vi inte kom iväg på EM ;( så åkte vi hela familjen till Stockholm för att shoppa, slappa och mysa lite.
Jag bokade rum på Clarion Sign (Selma City SPA) för att jag såg att det fanns pool på taket – det lät ju mysigt.

Jag blev toppenförtjust i hotellet. Rent, fräscht, fint, trevlig personal, man fick till och med ha hunden med sig. Jag tror inte att jag kan komma på något negativt. Sonen nämde att frukosten inte var den bästa han ätit – han saknade prinskorv och bacon….Men jag saknade inte det för jag brukar inte äta det till frukost 😉

Nu är jag så nöjd med hotellet så jag har bokat in det när jag ska springa midnattsloppet 🙂

Visserligen provade vi inte på någon SPA behandling men det var väldigt fint på SPA avdelningen. Vi badade i poolen på taket och satt ute i solen. Det fanns även ett träningsrum med flera olika redskap och maskiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s