Morgonträning


Det har blivit lite dåligt med träning på sistone…Alltid dyker det upp något oförberett framåt kvällen som gör att jag inte hinner det jag har tänkt. Därför bestämde jag mig imorse för att sticka ut på en morgonlöptur. Med bara ett glas vatten i magen joggade då jag runt i omgivningarna i 4 km. Sedan en sval dusch och frukost. Jätteskönt! Sedan kan man jobba hela dagen och vara nöjd över att i allafall träningen är avklarad.

Jag försöker ju att följa ett träningsschema för löpningen. Det är meningen att jag ska springa tisdag, torsdag och lördag eller söndag. På tisdagen är det ett kortare pass (ca 4 km) och då borde det vara lämpligt att ta de på morgonen…Så nu ska jag baske mig ta mig i kragen och genomföra min planering. Morgonjogg på tisdagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s