TjejVätternSå var då TjejVättern avklarad för detta året. Jag hade förhoppning om en bättre tid än förra året….Hade hoppats på max 5 tim…Redan vid första depån insåg jag att det skulle spricka. De första 3 milen var det fruktansvärd motvind, stundtals kändes det som om jag stod stilla när jag i själva verket trampade för brinnande livet. Det kändes i mina lår som från 3-10 mil hade en brinnande kramp…

Vid 5 mil hade jag kämpat i ca 4 timmar (!) tänkte att nu jäklar kommer jag att få en tid på närmare 8 timmar…men de sista milen gick det förvånansvärt lätt. Efter sista depån blev det kraftiga vindar igen och vid ett ställe blåste det så kraftigt från sidan så att jag och cykeln gled ner i diket (!) Som tur var så tog det långa gräset emot så det blev ingen vurpa.

Trampade på och kom i mål efter 6:21 – 1 min snabbare än förra året…Nu går det ju inte alls att jämföra med förra årets lopp för det var inte i närheten så jobbigt som i år.

Förra året hade jag ju problem med fruktansvärt smärta i baken de sista 3 milen. I år hade jag inga besvär alls och det kan jag tacka ringblomssalvan för (och att jag skippade trosorna 😉

Nästa år ska jag då inte ha min ”dam-peda” med stor tung cykelkorg som tar vind….

Jag är väldigt tacksam att jag slapp punktering som tyvärr flera hundra tjejer fick på grund av att nån idiot hällt ut nubb på vägen. Fy 17 för sådant sabotage 😦

Sabotage mot Tjejvättern – Sverige – www.na.se

– Posted using BlogPress from my iPhone

3 reaktioner till “TjejVättern

  1. Bra jobbat! Jag är åter igen så imponerad av dig!!!!! Jag ska baske mig kanske ställa upp nästa år jag också, jag gillar ju att cykla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s