Dålig planering


Ja imorgon är det då dags för TjejVättern. Jag kan inte påstå att jag har tränat supermycket…något bättre än förra året, men inte alls så mycket som det var tänkt.

Min syster som skulle vara med och cykla glömde först bort att anmäla sig och sedan fick hon ingen barnvakt 😦
Trist tänkte jag men jag åker väl själv då…så kom jag ihåg hur trött jag var efteråt förra året och hur tidigt på morgonen vi åkte hemifrån då…kollade vilken starttid jag hade förra året – ca kl 11 – alltså två timmar senare än nu! Oj, det skulle betyda att jag skulle behöva åka hemifrån ca 04.00, cykla 10 mil och sedan köra bil hem…det skulle jag aldrig klara av.

Leta hotell….fullbokat inom flera mils radie. Men huxflux dök det upp hotellrum i Motala så nu har jag bokat det. Hoppas bara att det inte är någon dubbelbokning…
Sticker ikväll 🙂

2 reaktioner till “Dålig planering

  1. Oj modigt Jessica! Hur gick cykelturen? Antar att du är alldeles öm i häcken idag…Min nya svarta fara skulle nog också vilja rastas i tio mil, kanske nästa år!

  2. DEt gick bra med tanke på omständigheterna. Motvind de första 3 milen sedan sidovind och slutligen motvind igen de sista 2 milen 😦 Hade medvind max 5 km…Känner faktiskt inte av nån ömhet i rumpan idag. Körde med ringblomssalva och det hjälpte verkligen!Självklart är du med nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s