Tvättar pengar


Idag har jag haft ledigt från träning – jag har tvättat pengar 😉

Det gick alldeles utmärkt….Jag skulle hänga upp mina byxor i morse och när jag öppnade tvättmaskinen rasade det ut en tjuga. I skick som ny!

Nejdå jag har inte haft träningsledigt för att tvätta pengar utan jag kände mig rent bedrövlig när jag vaknade imorse. Huvudet bankade, jag var yr och det kändes som om jag hade feber. Halsen kändes raspig och jag mådde pyton 😦

Nu sitter jag här och känner mig lite piggare. Imorgon ska jag titta när sonen kör folkrace och sedan ska jag prova på golf – får se om det kan vara nåt för mig….skulle ju vara skoj att ta en tur tillsammans med maken.

Ha en härlig fredagkväll!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s