Lunchpass :)


För att jag inte skulle kunna skylla på tid – eller snarare brist på tid framåt kvällen så passade jag på och joggade ett lunchpass. Vi har en liten damm där vi bor och det är ca 1 km ett varv så jag tog Malte i kopplet och joggade lugnt ett varv, sedan slängde jag in honom hemma och tänkte öka på tempot lite – men se det gick inte alls det 😦
Mina ben strejkade idag, de kändes jättetunga och stela, jag kände av benhinnorna på en gång och fick lätt kramp på baksidan av benen (nedanför vaderna).
Kämpade på i fyra varv iallafall och enligt Runkeeper var det 3,4 km – men det stämmer inte för när jag tittade på kartbilden hade jag sprungit i vattnet 😉 så jag drog om strecken och då blev det över 4 km. Det stämmer inte heller för då skulle jag ha haft en hastighet på ca 13 km/h och det kan jag lova att jag inte hade 😉
Jag räknar det som 4 km så blir det ganska nära sanningen.
Skönt att ha joggat en sväng idag även om det inte kändes så bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s