Användarna i uppror efter ny Facebook-miss | Nyheter | Aftonbladet


Användarna i uppror efter ny Facebook-miss Nyheter Aftonbladet

Det här hade ju inget med min träning att göra men jag kunde inte låta bli att kommentera nyheten…

Är det överhuvudtaget någon som tror att Facebook är privat? Vill man ha privata saker så lägger man väl inte ut dem på facebook? Eller har jag missat något? För mig känns Facebook allt annat än privat, inte 17 delar jag med mig av mina innersta tankar och privata bilder på facebook för att sedan bli förvånad över att någon har läst/sett det jag har lagt ut…

Hur kan man vara så korkad rent ut sagt?

Hörde på radion att någon lagt ut att hon varit otrogen – men bara två gånger…sedan läste hennes man/pojkvän det – vad förvånande??

Jag ser facebook som en rolig grej där man kan ha lite kontakt med släkt/vänner/gamla klasskompisar – men självklart tänker man sig för vad man skriver. Det gör man väl alltid när det handlar om internet.

Vill man ha något alldeles privat föreslår jag en hederlig gammal dagbok – fast den kan ju någon också läsa 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s