Första cykelturen


I helgen avverkades drygt 2,6 mil på cykel. Min syster och jag cyklade en liten tur från Hofors till Torsåker och tillbaka till Hofors igen…Enligt Runkeeper så var det drygt 2,6 mil. Det gick otroligt lätt och bra att cykla men det blåste svinkallt.


Perfekt att kunna använda iPhonen till att logga cykelturen 🙂 Jag vet inte om den mäter exakt men det går ju att kolla. Jag har använt den några gånger när jag har sprungit också och det fungerar bra – förutom om man springer i skogen då fungerar inte GPS:en så bra så då kan den mäta tokigt. Om det ringer samtidigt så stannar mätningen – det är ju inte bra heller…Nu när jag vet om det så kan jag ju starta den igen när jag har pratat färdigt men det är ändå irriterande.

Jag har ju även använt Nike+ när jag har sprungit. Men den höll bara i drygt 4 mil sedan fungerade den inte mer. Uselt tycker jag efetrsom den ändå kostade 300 kr 😦

Runkeeper är ju ändå gratis så då är jag nöjd med den 🙂 Det finns en betalversion också, jag vet inte vad som skiljer men just nu räcker gratisversionen till mig.

Länk till min sida på Runkeeper: RunKeeper Shared Fitness Cycling Activity

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s