Vad hände?


Från att stenhårt ha följt min planering så har det varit lite si och så med träningen den sista veckan….Vet inte om jag ska skylla på vädret eller? Det har ju varit så underbart varmt och soligt så jag har inte haft lust att åka och träna så tidigt på kvällen. Idag är det dock planerat för BodyCombat så då ska jag åka på det (kan ju inte missa den härliga piratlåten 😉

Inte ens löpning utomhus har jag masat mig iväg på…Jag blev lite sur när min Nike + sensor slutade att fungera. Dåligt att den bara höll i drygt 4 mil 😦
Nä nu ska jag ta nya tag och verkligen följa min planering igen.

Ha det så gott i vårsolen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s