Renee Voltaire – Larvigt Krav-godisJag var till Ica Maxi och shoppade lite i helgen. Ramlade över ett litet sortimenat av Renee Voltaires KRAV-produkter. Köpte salt, lantbuljong, cacao, hampafrön, müsli och en liten presentkartong med godis.

Har provat hampafröna och cacopulvret i mina smoothies i helgen. Godisasken mumsade jag i mig på direkten med ett undantag: påsen med mandlar innehöll en larv och gjorde så att jag raskt slutade mumsa godis den kvällen…

— Post From My iPhone

En reaktion till “Renee Voltaire – Larvigt Krav-godis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s