Slut på stegräknarutmaningen igår


Igår var sista dagen på stegräknarutmaningen och jag kan väl säga som så att jag har inte gått minst 10 000 steg varje dag, men om man slår ihop antal steg och delar med dagar så har jag nått målet…Nu var det ju inte det som var meningen utan jag sjulle ju gå MINST 10 000 steg/dag…

Om jag slår ihop alla dagar så får jag 320389 steg, delat på 30 dagar blir det 10679,6 steg/dag 🙂

stegraknare.se kan man omvandla steg till km och då har jag gått 217,86 km

Undrar hur det går för Solstråle?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s