Sköna söndag


I söndags var vi på välbehövligt SPA på Högbo Brukshotell. Det var jag, mina två systrar och vår mamma. Mamma hade fått detta av oss i födelsedagspresent.

Bilden lånad från Högbo Brukshotells hemsida
Dagen började med en smarrig långfrukost på hotellet, sedan anlände vi till SPA avdelningen där vi fick badrockar, handdukar, tofflor och ett SPA-kit innehållande bodyskrub, lotion, fussbalm och ansiktsmask från Kerstin Florian. I kitet ingick en anvisning om hur SPA-ritualen skulle gå till. Först skrubba kroppen sedan simma ca 15 min, fussbalm på hårda muskler och ca 15 min i bastun. Sedan hade vi Yoga i 55 min – roligt med lite nya rörelser mot för den ordinarie Yogan som jag brukar gå på.

Lite tid till fruktätande och slappande vid poolen innan varsin 25 min behandling. Jag hade bokat Nack och Rygg massage – otroligt skönt och välbehövligt. Jag är lite öm i några muskler ännu…

När vi kom ut från SPA på em så sken solen – en perfekt avslutning på en underbar söndag!

Detta SPA kan jag varmt rekommendera. Till skillnad från besvikelsens SPA i Tällberg…Läs om det på min andra blogg: http://ekberga.blogspot.com/2009/12/spa.html

6 reaktioner till “Sköna söndag

  1. Har du provat deras dessertbuffé? den är heeeeeeelt oslagbar, jag kan tänka mig att åka dit bara för att få njuta av en chokladmousse…… Kan vermt rekommedera alla som gillar smarriga desserter… 🙂

  2. Åh så underbart med SPA! 🙂 Jag och sambon min var iväg i februari på en liten spavistelse, det känns så lyxigt och härligt. Såg att du också, precis som jag, är med i ätatränakämpa's utmaning. Hur går det för dig? 🙂 Själv börjar jag känna mig lite stressad nu när det gått mer än halva tiden, men det SKALL gå.Hade jag haft råd hade jag gett mig själv en SPA-vistelse som belöning 😉

  3. Ja det är underbart att unna sig SPA då och då! Tyvärr gör man det alldeles för sällan….Apropå aprilutmaningen går den sådär;) Men jag tänker positivt – jag ska klara det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s