Whoho – morgonträning!


Min första morgonträning är avklarad.
Jag gick en snabb promenad runt dammen (drygt 1 km) med lilla vovvsingen, sedan lämnade jag av honom hemma och joggade ett varv i lugnt tempo, joggade ett till varv lite fortare, joggade ett tredje varv fort och avslutade ett sista varv med att ruscha uppför backen och sedan jogga lugnt. Promenad de sista hundra metrarna. Dusch och sedan tog jag med frukost till jobbet. Toppenskönt! Jag tror inte att det blir några problem att göra om detta 🙂
Summa 5,13 km

2 reaktioner till “Whoho – morgonträning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s