Ingen morgonpromenad :(


Jag hade bestämt mig för en morgonpromenad innan jobbet idag. Men vädret gjorde så att jag ändrade mig…Regn och mulet…Egentligen inget skäl för att inte gå men lätt att skylla på när man är morgontrött…
Jag måste nog bestämma dagar i förväg som jag ska gå på morgonpromenad för att de ska bli av!

Så då gör jag det nu:
Innan 25 april ska jag hinna med 6 morgonträningspass om jag ska klara aprilutmaningen
Så tisdag och torsdag varje vecka ska jag gå minst 30 min PowerWalk. Den här veckan har ju tisdag redan passerat så då får jag ta söndag istället (innan SPA;)

Jag kom precis på att jag utmanat mig själv att börja promenera på morgonen i april – jag ska gå upp 6.30 varje morgon för att hinna gå 30 min…men det startar jag med när påsklovet för barnen är slut…alltså nästa vecka 😉 Tanken är ju att jag ska ha lilla hunden med så det blir ju inte någon PowerWalk men då lägger jag på tisdag och torsdag så då går jag först 30 min vanlig promenad och sedan 30 min PowerWalk – utan hund. De dagarna måste jag alltså gå upp kl 6 om jag ska hinna…eller så går jag när jag lämnat barnen…och äter frukost på jobbet…(allt för att få sova lite längre;)
Jag funderar vidare på det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s