Keso-Kesella-djungeln


Jag har inte riktigt förstått mig på keso och kesella. Många som tränar äter ju keso på macka t ex. Jag har aldrig tyckt om keso, tycker att den är smaklös, läskig konsistens och har en eftersmak som är märklig. För ett tag sedan fick jag keso till en kräftsallad som jag åt ute. När jag åt den ihop med allt annat så var det faktiskt ganska gott.
Frågan är vad keso ”är bra för” egentligen?

Sedan har jag läst på lite träningsbloggar om kesella – det verkar vara poppis att blanda ner i yoghurt och frukt. Det har jag provat och det är ju jättegott. Lite som efterrätt. Nu ska man kanske inte välja någon med smak för då blir det ju en massa socker tillsatt men jag har provat vaniljkesella och jordgubb-lime. Mums!

Finns det någon som kan hjälpa mig att reda ut begreppen keso/kesella?

– Posted using BlogPress from my iPhone

2 reaktioner till “Keso-Kesella-djungeln

  1. Jag älskar både keso och kesella och äter det väldigt ofta. Båda är proteinrika och det bästa är att välja de varianterna som har lägst fetthalt, 1.5 resp 1%. Jag äter keso eller kesella till det mesta: på macka, till frukt, som tillbehör till mat, i sallad, i yoghurt, på pannkaka, på avokado, på kokt ägg…. ja listan kan göras lång.

  2. Håller med Karin, funkar till allt!Keso + frukt är jättegottKesella + banan + hallonKesoplättarKeso + yoghurt + bovete crunch (renee voltaire)MMM… nu blev jag hungrig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s